ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Oι 5+3 «τελικοί» με φόντο το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα ακόμη «τικ» στη λίστα του ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά και τη νίκη επί της Φενέρ, με το πρόγραμμα ως το τέλος της regular season της Euroleague, να δίνει το δικαίωμα στα.... όνειρα για το πλεονέκτημα έδρας.

Παναθηναϊκός: Oι 5+3 «τελικοί» με φόντο το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα ακόμη «τικ» στη λίστα του ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά και τη νίκη επί της Φενέρ, με το πρόγραμμα ως το τέλος της regular season της Euroleague, να δίνει το δικαίωμα στα…. όνειρα για το πλεονέκτημα έδρας.

Οι “πράσινοι” έχουν ένα δύσκολο αντικειμενικά πρόγραμμα, με πέντε αναμετρήσεις εκτός έδρας και τρεις εντός.

Αρχικά στις 29/02 πάνε στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ, ενώ θα ακολουθήσει το ματς με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 14 Μαρτίου.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενη έξοδος το Βελιγράδι και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα σε μια “διαβολοβδομάδα” που κλείνει στις 22/03, με ματσάρα απέναντι στην Μπαρτσελόνα το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ στις 22 Μαρτίου.

Στην τελική ευθεία ο εξάστερος πάει στην Μπολόνια για ματς με τη Βίρτους, ενώ μια εβδομάδα αργότερα, θα… ανηφορήσει στο Μόναχο για να παίξει με την Μπάγερν.

Οι υποχρεώσεις του κλείνουν στο “κάστρο” του με αντίπαλο την Άλμπα στις 11 Απριλίου για την 34η αγωνιστική.

Δείτε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

29/02 Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

08/03 Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

14/03 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

20/03 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός

22/03 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

29/03 Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός

05/04 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός

11/04 Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.