ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή με «διπλό» στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα στις 17:00 (Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) από τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή με «διπλό» στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός

Στις Σέρρες για το διπλό και το χτίσιμο ενός νέου σερί το «τριφύλλι»!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (17:00, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League αναζητώντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση και θα τον κάνει να… περιμένει τις όποιες απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ λίγες ώρες αργότερα.

Οι «πράσινοι» έχουν την κατάλληλη ψυχολογία, καθώς προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ενώ θα ακολουθήσει το πρώτο ματς των ημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΞ στην Τούμπα την Τετάρτη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φατίχ Τερίμ είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας έμφαση στην τακτική, αφού ακολουθεί και το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη (14/2). Για τον λόγο αυτό προτίμησε να μείνουν στην Αθήνα, οι Γεντβάι, Αράο, Τσέριν προκειμένου να πάρουν… ανάσες.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά για τον Τούρκο τεχνικό λόγω της απουσίας του Φώτη Ιωαννίδη που θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς υπέστη θλάση στη γάμπα και θα απουσιάσει ξανά. Αντίθετα, υπάρχουν οι επιστροφές των Βέρμπιτς, Σπόραρ και Βαγιαννίδη που επανήλθαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται κανονικά.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Eπομένως στην ενδεκάδα αναμένονται ορισμένες αλλαγές και πρόκειται αυτή να είναι η εξής: Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς- Πέρεθ, Βιλένα, Μπακασέτας- Παλάσιος, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ

Τον αγώνα πρόκειται να διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης από την Ένωση Αρκαδίας με βοηθούς τους Φωτόπουλο (Αθηνών), Στάικο (Λάρισας). 4ος: Γκορτσίλας (Αθηνών), VAR: ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), βοηθός: Ψαρρής (Ζακύνθου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.