ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Tα δεδομένα για την ενδεκάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό

Οι σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα με Πανσερραϊκό.

Παναθηναϊκός: Tα δεδομένα για την ενδεκάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (17:00, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League αναζητώντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση και θα τον κάνει να… περιμένει τις όποιες απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ λίγες ώρες αργότερα.

Ο Φατίχ Τερίμ είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας έμφαση στην τακτική, αφού ακολουθεί και το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη (14/2). Για τον λόγο αυτό προτίμησε να μείνουν στην Αθήνα, οι Γεντβάι, Αράο, Τσέριν προκειμένου να πάρουν… ανάσες.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Eπομένως στην ενδεκάδα αναμένονται ορισμένες αλλαγές και πρόκειται αυτή να είναι η εξής: Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς- Πέρεθ, Βιλένα, Μπακασέτας- Παλάσιος, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.