ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έτσι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες – Αρκετές αλλαγές, τίποτα δεδομένο για την 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και τόνισε ότι διεκδικούνται όλες οι θέσεις για το βασικό σχήμα.

Νικολογιάννης: «Έτσι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες – Αρκετές αλλαγές, τίποτα δεδομένο για την 11άδα»

Στην δυσκολία του αποψινού αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά και τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, ακολουθεί μετά από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είναι πάντα πονηρά αυτά τα ματς. Στο ντέρμπι υπάρχει 200% της συγκέντρωσης, ενώ μετά έρχεται μια χαλάρωση. Το καλό για τον Τερίμ είναι ότι είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους σχεδόν τους παίκτες του μέσα στην εβδομάδα για να παρουσιαστούν όπως πρέπει.

Να πιέσει από την αρχή, να δημιουργήσει προβλήματα και κυρίως να μην αφήσει ευκαιρίες στον αντίπαλο στο τρανζίσιον. Αν το κερδίσει, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να αξιοποιήσει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ο Πανσερραϊκός αμύνεται αλλά βγαίνει και γρήγορα στην κόντρα, είναι ομάδα που δύσκολα χάνει και θέλει προσοχή μέχρι το 90’», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον επισήμανε ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην 11άδα των «πράσινων» από τον Τερίμ, που βλέπει το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει μπροστά αλλά και τις μετρήσεις των παικτών, για να παίξει περίπου η ίδια ομάδα που έπαιξε με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, χωρίς να υποτιμάει το σημερινό ματς.

Ενώ, σε επίπεδο προσώπων, ο Τάσος  Νικολογιάννης εκτίμησε πως διεκδικούνται όλες οι θέσεις, με την λογική να λέει πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού ο Βιλένα, χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο πάντως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.