ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο ορισμός του «killer»: Το αδιανόητο στατιστικό του Γερεμέγεφ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από τις Σέρρες με σκορ 3-0, με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να βρίσκει ξανά δίχτυα συνεχίζοντας τα απίστευτα ποσοστά ευστοχίας του.

Ο ορισμός του «killer»: Το αδιανόητο στατιστικό του Γερεμέγεφ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Έκανε άνετο πέρασμα από την έδρα του Πανσερραϊκού και συνεχίζει να κυνηγά με λύσσα τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” επικράτησαν 3-0 του Πανσερραϊκού για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Μπερνάρ να σερβίρει γκολ σε Βέρμπιτς στο 8′ και Παλάσιος στο 31′ και τον Γερεμέγεφ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 90′.

Ο Σουηδός φορ μπορεί να σκόραρε… κατά λάθος, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να ανεβάζει εντυπωσιακά τα ποσοστά του! Συγκεκριμένα ο υψηλόσωμος στράικερ, έφτασε τα 6 γκολ με το τριφυλλι στο στήθος σε συνολικά 280 λεπτά συμμετοχής, τα οποία μεταφράζονται σε εννέα ματς.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι από τις 10 τελικές του προσπάθειες, που φέρνουν το ποσοστό του στο 60%, οι οκτώ είναι στην εστία! Επομένως αυτό εκτοξεύεται στο 75% της ευστοχίας, θυμίζοντας… Στεφ Κάρι ή καλύτερα, Κέντρικ Ναν!

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την συχνότητα σκοραρίσματος; Ο Γερεμέγεφ παραβιάζει την εστία, ανά 27 λεπτά!

Θυμίζουμε ότι ο Γερεμέγεφ, έχει σκοράρει απέναντι σε ΠΑΟΚ, Βόλο δις, Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.