ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Απόλυτος στην περιφέρεια και με εμφατικό τρόπο!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και τον Πανσερραϊκό, συνεχίζοντας την τρομερή του παράδοση στην περιφέρεια και μάλιστα με κυριαρχικό τρόπο!

Παναθηναϊκός: Απόλυτος στην περιφέρεια και με εμφατικό τρόπο!

Ακόμη μια νίκη εκτός Αθήνας και το απόλυτο στην περιφέρεια είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό!

Το τριφύλλι, πέρασε και από τις Σέρρες με το εντυπωσιακό 3-0 περιμένοντας τις όποιες απώλειες προκύψουν για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από το μεταξύ τους ντέρμπι, προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, ή ακόμη και να επιστρέψει σε αυτή.

Οι “πράσινοι” έδωσαν το έκτο τους ματς σε επαρχιακή πόλη φέρνοντας ακόμη μια φορά εις πέρας την αποστολή του κόντρα στις επονομαζόμενες “μικρομεσαίες” ομάδες, κάτι που δεν έχουν κάνει οι ανταγωνιστές του οι οποίοι μετρούν τουλάχιστον από μια απώλεια!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό, το μόνο ματς που έχει μείνει στην περιφέρεια θα είναι εκείνο της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ έχει τρία εντός έδρας ματς με Λαμία, Κηφισιά και Άρη προκειμένου να κλείσει με ένα “5/5” της υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια.

Θυμίζουμε ότι αρχικά το τριφύλλι πέρασε από τα Γιάννενα (1-0), ακολούθησε η… παρέλαση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (5-0) και κατόπιν ο Αστέρας Τρίπολης υποτάχθηκε με σκορ 4-1.

Εν συνεχεία έφυγε με το διπλό και από τη Λαμία (2-1), αλλά και από τον Βόλο 3-0, μέχρι να έρθει και η επικράτηση στις Σέρρες.

Η συγκομιδή του; Εντυπωσιακή! Στα έξι αυτά ματς ο Παναθηναϊκός μετρά ένα εμφατικό 18-2 στα γκολ και αποδεικνύει ότι τα “μικρά” ματς είναι το κλειδί στον δρόμο του πρωταθλητισμού!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που έχει ο Παναθηναϊκός στην περιφέρεια:

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-5

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-4

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-2

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 0-3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.