ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Για το διπλό στα Λιόσια στην πρόβα ενόψει Final 8

Στα Άνω Λιόσια κόντρα στην ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός, στον αγώνα που θα κλείσει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Basket League (20:15, ΕΡΤ3).

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Για το διπλό στα Λιόσια στην πρόβα ενόψει Final 8

Οι «πράσινοι» μετά από τις ήττες από Ζαλγκίρις Κάουνας και Άρη, επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας της Φενέρ για την Euroleague και το ίδιο θέλουν να κάνουν απόψε στο αθηναϊκό ντέρμπι. Το «τριφύλλι» με νίκη θα παραμείνει μόνο πρώτο στη βαθμολογία, ενώ θα πάρει και έξτρα ψυχολογικό αβαντάζ, αφού στις 15 του μήνα θα κοντραριστεί και πάλι με την «Ένωση», στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο νοκ-άουτ προημιτελικό για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έργκιν Αταμάν για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει στον Κώστα Σλούκα, που πιθανότατα θα παραμείνει εκτός ενόψει των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα εκτός θα μείνει και ένα από τους επτά ξένους που υπάρχουν στο ρόστερ.

Στην άλλη πλευρά, η ΑΕΚ του Ηλία Ζούρου πλέον μετά την αποχώρηση του Ζοάν Πλάθα, θα αγωνιστεί χωρίς τους Δημήτρη Φλιώνη και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις και ίσως προφυλαχθεί από τον Ζούρο ενόψει Κυπέλλου. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε κακό διάστημα με συνεχείς ήττες και βλέπουν το εν λόγω ματς ως το ιδανικό για να επιστρέψουν με εμφατικό τρόπο στις νίκες, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Τσαρούχα, Μηλαπίδης και Σκανδαλάκης θα είναι οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.