ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο απευλεθερωμένος Μπερνάρ κάνει την διαφορά!

Ο Μπερνάρ μετά το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να φύγει με το τρίποντο από τις Σέρρες το τριφύλλι. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο απευλεθερωμένος Μπερνάρ κάνει την διαφορά!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια εύκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και εκμεταλλεύτηκε βαθμολογικά την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ των Δικεφάλων. Έτσι οι πράσινοι πλέον βρίσκονται στην δεύτερη θέση και στο -1 από τον ΠΑΟΚ ενώ είναι και στο +1 από την ΑΕΚ. Το τριφύλλι έφτασε στην εύκολη χθεσινή επικράτηση έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ, που κατέγραψε δύο ασίστ ενώ αν είχε σταθεί λίγο τυχερός θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ.

Το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Βέρμπιτς προέρχεται από δική του συστημένη εκτέλεση κόρνερ ενώ το δεύτερο του Παλάσιος από καθαρά δικό του κλέψιμο και στη συνέχεια ασίστ. Ωστόσο γενικότερα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Χοβάν ενώ όταν χρειάστηκε κράτησε σωστά την μπάλα, προκειμένου να ρίξει τον ρυθμό και να ηρεμήσει το παιχνίδι.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην ήταν τόσο καλός, αλλά με το γκολ του άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη αυτή νίκη. Χθες από την άλλη ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και καλύτερος και φαίνεται πως πλέον έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο στην ομάδα. Παράλληλα, το γεγονός ότι βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, φαίνεται ότι έχει θετικό αντίκτυπτο στην απόδοσή του. Δείχνει πλέον ότι απολαμβάνει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει ακόμα πιο θετικά για τους πράσινους.

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπερνάρ είναι δεδομένα ένας παίκτης από υψηλότερο ράφι. Στο τελευταίο εξάμηνο της καριέρας του στο τριφύλλι δείχνει ικανός να πετύχει τους στόχους που έθεσε όταν αποκτήθηκε πριν από δύο καλοκαίρια. Να κάνει δηλαδή τον Παναθηναϊκό ξανά πρωταθλητή. Το πιστεύει, το θέλει και πλέον δείχνει και ικανός να συντελέσει τα μέγιστα ώστε οι πράσινοι να κατακτήσουν ξανά το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια. Το αν θα τα καταφέρει, φυσικά θα το δείξει η ιστορία…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.