ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει τον ΠΑΟ στην κορυφή της Ευρώπης – Λέω στους φίλους του ΟΣΦΠ ότι εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσουμε»

Όλα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει τον ΠΑΟ στην κορυφή της Ευρώπης - Λέω στους φίλους του ΟΣΦΠ ότι εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσουμε»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Εργκίν Αταμάν σε διαδικτυακή του συνέντευξη. Από τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τις κουβέντες που ανταλλάζει με φίλους του Ολυμπιακού και για τον Φατίχ Τερίμ.

Δείτε τη συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού στο κανάλι του ΟΠΑΠ και όσα είπε…

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Πιστεύω ότι στην πρώτη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη, τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο είδα ότι έχει πολύ μεγάλη επιθυμία να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Είδα ότι είχε την θέληση να ξεκινήσει αυτή την επανάσταση μαζί μου.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.815 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκείνη την περίοδο, πίστευα ότι ο κύκλος μου στην Αναντολού Εφές είχε έρθει η ώρα να κλείσει. Και μου άρεσε βέβαια το πρότζεκτ, πίστεψα σε αυτό. Όταν πιστεύω σε ένα πρότζεκτ, μου αρέσει να βάζω τους πάντες να πιστέψουν σε αυτό. Γιατί αν μόνο ο πρόεδρος και εγώ πιστεύουμε δεν έχει σημασία. Οι πιο σημαντικοί είναι οι παίκτες και οι φίλαθλοι.

Σέβομαι πολύ και την οικογένειά του γιατί ο πατέρας του και τα άλλα μέλη της της έκαναν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη.

Πολλοί μου έλεγαν πριν έρθω εδώ: ‘Έργκιν, είσαι δύσκολος άνθρωπος, ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι πολύ δύσκολος. Πώς θα τα βρείτε μεταξύ σας;’ Και είπα: ‘Μου αρέσει περισσότερο να έχει κάποιος αυτά τα συναισθήματα, να θυμώνουμε μαζί, να αντιδράμε μαζί και να χαιρόμαστε μαζί”.

Για το τι του λέει ο κόσμος στον δρόμο: “Μου λένε ευχαριστώ, ότι θέλουν έβδομο αστέρι στην Ευρώπη και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό ώστε να κατακτήσουμε τίτλους. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος που πολλές φορές συναντάω – ας πούμε στην Γλυφάδα – φιλάθλους του Ολυμπιακού και οι περισσότεροι μου λένε ότι ‘είμαστε από τον Ολυμπιακό αλλά σεβόμαστε την δουλειά σου, όμως εκεί θα κερδίσουμε’ και τους λέω ‘συγγνώμη, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει, εγώ είμαι εδώ τώρα και θα νικήσουμε”.

Για το πόσες σέλφι του ζητάνε κάθε μέρα: “Νομίζω περίπου 50 την ημέρα. Μου ζητάνε παντού, σε κάθε εστιατόριο, στον δρόμο, στην παραλία”.

Για την αγαπημένη του συνήθεια: “Πάω για κολύμπι όμως βλέπω τον κόσμο να εκπλήσσεται όταν με βλέπει. Λένε “ο κόουτς Αταμάν είναι εκεί”. Ναι, εκεί είμαι και αν το νερό δεν είναι πολύ παγωμένο, κολυμπάω”.

Για το πώς είναι να βρίσκεται με τον συμπατριώτη του – και τεχνικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού – Φατίχ Τερίμ: “Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Χάρηκα πολύ για αυτόν, γιατί ο Τερίμ είναι μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού στην Τουρκία. Το ποδόσφαιρο στην Τουρκία είναι πολύ δημοφιλές και ο Τερίμ είναι ο μόνος προπονητής στην Τουρκία που πήρε το Κύπελλο UEFA, πολλά πρωταθλήματα με την Γαλατάσαραϊ και ήταν προπονητής της εθνικής Τουρκίας”.

Για την συμβουλή που έδωσε στον Τερίμ: “Του είπα, έλα στη γειτονιά μου, στην Γλυφάδα, την Βουλιαγμένη, είναι πιο ωραία εδώ”.

Για το αν προτιμάει σουβλάκι ή ντονέρ: “Ντονέρ, σίγουρα!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.