ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο ως το τέλος»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, τόνισε ότι οι πράσινοι θα δώσουν τα πάντα για τον τίτλο.

Σλούκας: «Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο ως το τέλος»

Όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην πρώτη τοποθέτησή του:

«Το Κύπελλο είναι βασικός στόχος για εμάς, ο πρώτος βασικός τίτλος της χρονιάς. Δε θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες, θα το διεκδικήσουμε ως το τέλος. Το να παίξεις κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης δείχνουν ότι το πρωτάθλημα έχει ανεβάσει το επίπεδο.

Χάσαμε από μια αξιόλογη ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχαμε κίνητρο. Και η ΑΕΚ είναι μια αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της απέναντι σε μας που είμαστε το φαβορί μαζί με τον Ολυμπιακό».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.