ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σοβαρός Παναθηναϊκός, διέλυσε την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κυριάρχησε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πήρε την εκτός έδρας νίκη με 89-69 για τη 18η αγωνιστική της basket league.

Σοβαρός Παναθηναϊκός, διέλυσε την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κυριάρχησε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πήρε την εκτός έδρας νίκη με 89-69 για τη 18η αγωνιστική της basket league.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς Σλούκα και Μπαλτσερόφσκι και ήθελε νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν βλέποντας την Ένωση να προηγείται με σκορ 9-5 και παίζοντας άμυνα «σκληρή» για να τους δυσκολέψουν την κυκλοφορία.

Ο Γκριγκόνις με κάρφωμα στον αιφνιδιασμό έκανε το 9-7 και ο Γκραντ ισοφάρισε σε 9-9. Ο Λεσόρ με γκολ – φάουλ συνέχισε να τρέχει το πράσινο σερί, τη στιγμή που ο Ναν είχε ήδη 3 ασίστ και ο Μήτογλου δυο τάπες. Οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και με ένα επιμέρους 20-4 έκαναν το σκορ 13-25. Ο Ναν με τρίποντο έκανε το 13-28 για να απαντήσει ο Καράμπελας, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ο Λεσόρ αποσύρθηκε στον πάγκο λόγω πόνων στο αριστερό πόδι.

Με τον Καλαϊτζάκη να βάζει σερί πόντους ο Παναθηναϊκός έκανε το 22-37. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να ελέγχουν τον ρυθμό και να προηγούνται με σκορ 35-48.

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στην τρίτη περίοδο με αποτέλεσμα να μειώσει σε 48-54. Ο Λεσόρ επέστρεψε, αφού δεν είχε κάτι σοβαρό και ο Γκριγκόνις με τρίποντο έκανε το 48-57. Έπειτα από ολιγόλεπτη διακοπή λόγω υβριστικών συνθημάτων κατά της κ.Τσαρούχα το ματς άρχισε ξανά με τον Ναν να κάνει το 48-60. Ο Γκραντ με τρίποντο έκανε το 50-65.

Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 53-68.

Ο Χουάντσο με ωραία ενέργεια σκόραρε για το 56-72. Ο Βιλντόσα με φλότερ διαμόρφωσε τα 56-74. Η ΑΕΚ μείωσε με τρίποντο του Νετζίπογλου σε 59-74. Ο Ναν απάντησε για το 59-77.

Ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε και με τρίποντο του Χουάντσο το σκορ έγινε 63-85. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σοβαρότητα και έφτασε στη νίκη επί της ΑΕΚ με σκορ 89-69.

Τα δεκάλεπτα: 16-28, 35-48, 53-68, 69-89

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.