ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης για Τερίμ: «Περνάει μία μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του στον Παναθηναϊκό»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη για την παρουσία του Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ντέμης για Τερίμ: «Περνάει μία μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του στον Παναθηναϊκό»

Έναν Παναθηναϊκό με μεγάλη αυτοπεποίθηση βλέπει ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του. Ο παλαίμαχος άσος στην εκπομπή του στη Nova σχολίασε την παρουσία του Τούρκου τεχνικού μέχρι τώρα στους πράσινους επισημαινοντας την επίδραση του στην ομάδα του και τους παίκτες του.

Όπως ανέφερε ο Τερίμ καταφέρνει λόγω της προσωπικότητάς του να περνάει μία αυτοπεποίθηση μεγάλη στην ομάδα του με τους παίκτες να μπαίνουν με καλή νοοτροπία και αρκετά αποφασισμένοι στα ματς. «Παίζουν με την νοοτροπία πάω να νικήσω το ματς, όχι όμως ότι και παλιά δεν το είχαν αυτό», ανέφερε ενώ σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του Μπερνάρ, ειδικά από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατέλικο Μινέιρο έκανε λόγο για έναν παίκτη που πλέον έχει αποβάλει το άγχος πως πρέπει να αποδείξει την αξία του με αποτέλεσμα να βγάζει μια αρκετά καλύτερη εικόνα στα ματς του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.