ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μια φωτογραφία γεμάτη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Καραγκούνη στον Καρλαύτη! (Pic)

O μύθος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης, θέλησε να πει συγχαρητήρια στον Γιώργο Καρλαύτη για την κατάκτηση του Super Bowl, με μια ΤΡΟΜΕΡΗ φωτογραφία.

Μια φωτογραφία γεμάτη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ:  Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Καραγκούνη στον Καρλαύτη! (Pic)

Πιο Παναθηναϊκή, φωτογραφία δεν γίνεται!

Ο δηλωμένος και… τρελαμένος με τον Παναθηναϊκό, Γιωργος Καρλαύτης κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν το Super Bowl

Ο Έλληνας αθλητής είναι «δηλωμένος» οπαδός του Παναθηναϊκού και έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η «πράσινη» ΠΑΕ συνεχάρη τον νεαρό αθλητή, που είχε μάλιστα αγωνιστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής πόλο του «τριφυλλιού».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, τον Καρλαύτη συνεχάρη και ο Γιώργος Καραγκούνης, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία, τόσο του «τριφυλλιου», όσο και της «επίσημης αγαπημένης», εθνικής Ελλάδος.

‘Ετσι η… τυπάρα, θέλησε να του θυμίσει μια συνάντηση που είχαν λίγα χρόνια πριν προκειμένου να τον συγχαρεί για τη μεγάλη του επιτυχία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.