ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου το βράδυ της Τετάρτης στις 19:30 να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “πράσινοι” που ηττήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, 2-1 για το πρωτάθλημα θα πάνε να τα δώσουν όλα για όλα για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πάνω χέρι για τη ρεβάνς της Λεωφόρου και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο Φατίχ Τερίμ προετοίμασε την ομάδα και έχει διαχειριστεί ως τώρα πολύ καλά τη μεγάλη σειρά αγώνων που υπήρξαν στο πρόγραμμα, ωστόσο για μια ακόμη φορά οι απουσίες δεν λείπουν. Στην συμπρωτεύουσα δεν ταξίδεψε ο Ιωαννίδης που θα είναι έτοιμος για το ματς της Λεωφόρου, αλλά και ο Τζούριτσιτς που έκανε θεραπεία και οι μακροχρόνια τραυματίες, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν οι Γέντβαϊ, Αράο και Τσέριν που έμειναν εκτός από το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Με τα δεδομένα αυτά ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα των ντέρμπι!

Πιθανότατα λοιπόν να δούμε τον Ντραγκόφσκι να επανέρχεται στην εστία. Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ και Αράο στα στόπερ με τον Χουάνκαρ αριστερά. Κώτσιρας ή Ρούμπεν, με τον Έλληνα να έχει προβάδισμα να παίξει εξάρι. Ο Τσέριν με τον Μπακασέτα στον άξονα και πιθανότατα ο Μπερνάρ αριστερά, ο Παλάσιος δεξιά και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.