ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκαλυπτικός Ντόρσεϊ: «Αν με επιλέξουν στην Εθνική θα είμαι εκεί» – Τι είπε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «αιώνιους»

Ο ομογενής σούτινγκ-γκαρντ της Φενέρ μίλησε για τους «αιώνιους» και είπε ότι για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ταβάνι.

Αποκαλυπτικός Ντόρσεϊ: «Αν με επιλέξουν στην Εθνική θα είμαι εκεί» - Τι είπε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «αιώνιους»

Ο ομογενής σούτινγκ-γκαρντ της Φενέρ μίλησε για τους «αιώνιους» και είπε ότι για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ταβάνι.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της μπασκετικής πραγματικότητας. Θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό; Θα τον ξαναδούμε στην Εθνική; Τι είπε για τον Παναθηναϊκό και για ποιο λόγο τον αποθέωσε;

Ο διεθνής γκαρντ έλυσε απορίες στο «Πάρε Βάλε» της Kingbet και το καλοκαίρι, που μας έρχεται, σίγουρα θα είναι «καυτό» για την καριέρα του παρότι το συμβόλαιό του με τους Τούρκους λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.