ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πράσινη τρέλα: Eξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα έναν μήνα πριν το ματς!

Έναν μήνα πριν το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν από τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Πράσινη τρέλα: Eξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα έναν μήνα πριν το ματς!

Πράσινη παράκρουση για ένα εισιτήριο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινοι” μπορεί να βρίσκονται σε mood Κυπέλλου, ωστόσο οι οπαδοί του τριφυλλιού, είναι έτοιμοι να γεμίσουν το ΟΑΚΑ σε όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς της Euroleague με αντιπάλους τη Βιλερμπάν, την Άλμπα και την Μπαρτσελόνα προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Στον δρόμο λοιπόν προς το πλεονέκτημα έδρας, οι οπαδοί του τριφυλλιού εχουν κάνει το… απόλυτο! Δεδομένου ότι το ματς με την Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από το σύστημα προπώλησης, δεν υπάρχουν διαθέσιμα “μαγικά χαρτάκια”, με εξαίρεση μόλις ΕΝΑ στις θέσεις VIP!

Καταλαβαίνει κανείς ότι οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR έχουν δημιουργήσει μεγάλη προσμονή στον κόσμο και ένα ακόμη Sold Out είναι προ των πυλών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.