ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πέταξε» για Ηράκλειο η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR

Για το Ηράκλειο αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Πέταξε» για Ηράκλειο η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR

Πάει Ηράκλειο να φέρει το Κύπελλο ο εξάστερος!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το απόγευμα της Πέμπτης την ΑΕΚ στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν ξανά την ΑΕΚ μετά την εύκολη νίκη της Δευτέρας, ενώ στο Final 8 συμμετέχουν Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Άρης και ο Προμηθέας.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 164.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκεται και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είχε χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας (ΑΕΚ και Φενέρ) και συνολικά τα έξι από τα τελευταία εφτά λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Ο Έλληνας γκαρντ πέταξε μαζί με την αποστολή της ομάδας και θα φανεί το εάν θα τον χρησιμοποιήσει ο Εργκίν Αταμάν στον αυριανό προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ (15/2, 18;00).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.