ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Θα είμαστε χαρούμενοι αν πάρουμε το τρόπαιο, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι πρωτάθλημα και Final 4 Eυρωλίγκας»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει του αυριανού προημιτελικού του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR κόντρα στην ΑΕΚ.

Αταμάν: «Θα είμαστε χαρούμενοι αν πάρουμε το τρόπαιο, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι πρωτάθλημα και Final 4 Eυρωλίγκας»

Ο Εργκίν Αταμάν ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου και την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR με την ΑΕΚ τόνισε, ότι το τριφύλλι θα διεκδικήσει το Κύπελλο, ωστόσο οι ξεκάθαροι στόχοι της σεζόν είναι το πρωτάθλημα και το Final 4 στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στο ΟΠΑΠ Final 8 και φυσικά όπως όλες οι ομάδες ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Σκεφτόμαστε μόνο τον προημιτελικό, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Αν κερδίσουμε, θα σκεφτούμε και τη συνέχεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και πιστεύω πως και ο Σλούκας θα πάρει λεπτά στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, παλεύει, την αντιμετωπίσαμε τη Δευτέρα και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι.

Θα μιλήσω με τον Κώστα. Έκανε όλη την προπόνηση, αύριο θα είναι στη δωδεκάδα και θα αρχίσει να παίρνει λεπτά για να είναι πιο έτοιμος ελπίζω για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 27.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Θα είμαστε χαρούμενοι να πάρουμε τον τίτλο αυτόν, αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Αν κερδίσουμε, θα είμαστε χαρούμενοι, αλλά κανείς δεν θα θυμάται αν αποκλειστούμε. Αν όμως πάμε στο Final 4 ή πάρουμε το πρωτάθλημα, θα μείνουμε στην ιστορία.

Ελπίζω να γίνει μια καλή διοργάνωση, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και εύχομαι να είναι κάτι όμορφο για τους φιλάθλους. Πιστεύω πως είναι σημαντικό για την Κρήτη και το Ηράκλειο να έχει αυτή τη γιορτή του μπάσκετ εδώ και θα είμαστε χαρούμενοι αν κατακτήσουμε τον τίτλο.»

Οι φίλαθλοι να κλείσουν εισιτήρια για το Final 4 - Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο στην Ευρωλίγκα»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.