ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καθάρισε» τον ΠΑΟΚ και έφυγε για Final-4!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος!

«Καθάρισε» τον ΠΑΟΚ και έφυγε για Final-4!

Το ματς

O Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική εκκίνηση στο ματς και πήρε από νωρίς μεγάλες διαφορές με 2-7 μετά από πόντο της Σαμαντάν και 7-19 μετά από δυνατό χτύπημα της Άτκινσον, βάζοντας από νωρίς πλώρη για το 0-1.

Αυτό ήρθε με μεγάλη άνεση (13-25), με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να ανοίγει το σκορ στα σετ, κάνοντας το 0-1 μετά από μπλοκ της Καρκάσες.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε μπροστά με 4-1 από επίθεση του Ουίλιαμς αλλά οι «πράσινες» έβγαλαν αντίδραση και πήραν το προβάδισμα με 10-14 με την Καρκάσες.

Συνεχίζοντας έτσι η τιμή της διαφοράς μεγάλωνε όλο και περισσότερο (13-20 με άσσο της Παπαφωτίου), με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν άνετα στο 0-2 με 19-25 και να αποκτούν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στο Παλατάκι.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και με καλύτερη υποδοχή προηγήθηκε με 13-10 και στη συνέχεια με 17-13 από πόντο της Κυπαρίσση. Συνεχίζοντας έτσι ο Δικέφαλος κράτησε την υπέρ του διαφορά (22-16) και έφτασε στην μείωση του σκορ με 1-2 με 25-20 από πόντο της Φανγκ.

Στο τέταρτο σετ και παρά την καλή αρχή του ΠΑΟΚ που προσπέρασε με 9-5, οι «πράσινες» έβγαλαν αντίδραση και με δικά τους σερί και Άτκινσον-Γκρότους να κάνουν μεγάλη δουλειά, έκαναν την ανατροπή και ήταν αυτές που προηγήθηκαν με 15-19 σε ένα κρίσιμο σημείο.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιστρέψει το κλίμα μειώνοντας σε 18-21 με την Φανγκ και ισοφαρίζοντας σε 24-24 με πρώτο χρόνο της Πολυνοπούλου αλλά οι πρωταθλήτριες ήταν πιο ώριμες στα κρίσιμα και πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση με 24-26 και 1-3.

Τα σετ: 13-25, 19-25, 25-20, 24-26

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.