ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντραγκόφσκι: «Μείναμε ενωμένοι και πήραμε τη νίκη, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη»

Οι δηλώσεις του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 στην Τούμπα.

Ντραγκόφσκι: «Μείναμε ενωμένοι και πήραμε τη νίκη, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, λέγοντας πως οι «πράσινοι» έμειναν ενωμένοι έως το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι:

«Όσο κράτησε ο αγώνας παραμείναμε ομάδα και ενωμένοι. Είναι ευτυχές το γεγονός πως είδαμε ένα γεμάτο στάδιο. Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε ακόμη ένα ματς για να πάμε ως το τέλος.

Ελπίζω να περάσουμε. Σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν μία στιγμή με μεγάλη ένταση. Χτύπησε η μπάλα σε δύο συμπαίκτες και στο δοκάρι. Είχαμε την τύχη, για μία στιγμή σταμάτησε η καρδιά μας αλλά τέλος καλό όλα καλά.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.