ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το ΤΕΛΕΙΟ γκολ στην Τούμπα που θύμισε… Playstation! (Vid + Pics)

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε στην Τούμπα ένα γκολ εκπληκτικής ομορφιάς που δείχνει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τη δουλειά που έχει κάνει ο Φατίχ Τερίμ, στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας.

Παναθηναϊκός: Το ΤΕΛΕΙΟ γκολ στην Τούμπα που θύμισε... Playstation! (Vid + Pics)

Έκανε το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για την πρόκριση στον τελικό. Το τριφύλλι πέρασε από την Τούμπα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το τέρμα του Άντραζ Σπόραρ στο 53′.

Το συγκεκριμένο ωστόσο τέρμα, εκτός από ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, δείχνει ακριβώς το τι ονειρεύεται ο Φατίχ Τερίμ για το τριφύλλι, με ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα και ικανότητες να φτάσει ψηλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν ο Παναθηναϊκός, μπήκε με στόχο να κυκλοφορήσει την μπάλα και έφτασε στη φάση του γκολ στο 53′ από τη μια περιοχή στην άλλη σε 29 δευτερόλεπτα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από μια βαθιά μπαλιά, ο Ντραγκόφσκι βρήκε πίσω από το κέντρο τον Μπακασέτα, αυτός με κίνηση από μέσα δεξιά, προσποιήθηκε και την έβγαλε δίπλα του στον Αράο. Ο Βραζιλιάνος, στον Μλαντένοβιτς αριστερά και ο Σέρβος με τη μια στον Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε το 1-2 με τον Τσέριν που έκανε κίνηση χωρίς την μπάλα στην περιοχή, ο Μπακασέτας νέο 1-2 με τον Σπόραρ και κατευθείαν πάσα στον Κώτσιρα δεξιά.

Ο Κώτσιρας σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, που είχε κάνει κίνηση ο Μπερνάρ, κεφαλιά του Βραζιλιάνου, απόκρουση Κοτάρσκι και γεμάτη περιοχή με Σπόραρ να το γράφει!

Συνολικά 11 πάσες, 26 δευτερόλεπτα, από την στιγμή που η μπάλα πέρασε το κέντρο, τέσσερις κατοχές Μπερνάρ, δύο Μπακασέτα, μια του Τσέριν, μια του Κώτσιρα και μια +1 του Σπόραρ για αυτό το υπέροχο γκολ του Παναθηναϊκού που έμοιαζε με… Playstation!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.