ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Γεντβάι είναι… άλλος παίκτης με Τερίμ και με τον Αράο παρτενέρ του

Ο Τιν Γεντβάι ήταν και χθες πραγματικά συγκλονιστικός, με την έλευση Τερίμ, αλλά και την συνύπαρξη με τον Γουίλιαν Αράο τον έχουν κάνει πραγματικά άλλο παίκτη. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Γεντβάι είναι... άλλος παίκτης με Τερίμ και με τον Αράο παρτενέρ του

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο της Τούμπας και κάπως έτσι πήρε το προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι είχαν σε εκπληκτική μέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές τους, με τον Τιν Γεντβάι να κάνει ωστόσο και πάλι την διαφορά.

Ο Κροάτης στόπερ έβγαινε σε όλες τις μονομαχίες πρώτος και ουκ ολίγες φορές ανέκοψε επιθέσεις των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Με πάθος και ψυχή ελαχιστοποίησε τους κινδύνους στην πράσινη άμυνα και γι΄ άλλη μία φορά έδειξε ότι με τον Αράο στο πλάι του είναι πραγματικά άλλο επίπεδο.

Γενικότερα, από την έλευση του Φατίχ Τερίμ και έπειτα ο Γεντβάι είναι πραγματικά εκπληκτικός και δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε στην προ Τερίμ εποχή. Από τη μία ο Κροάτης αγωνίζεται ως δεξί στόπερ, που είναι και η φυσική του θέση, ενώ με τον Αράο δίπλα του έχει ανέβει επίπεδο. Ο Βραζιλιάνος δίνει μεγάλη ηρεμία στην μεσοαμυντική γραμμή του τριφυλλιού και μια αυτοπεποίθηση, που κάνει τους συμπαίκτες του να νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό τους, αλλά και για την ομάδα γενικότερα.

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γεντβάι από το ματς με την ΑΕΚ στη «Ν. Φιλαδέλφεια» και έπειτα εμφανίζει ένα άλλο πρόσωπο. Το γκολ που πέτυχε σε αυτό το παιχνίδι ενδεχομένως να έπαιξε και μείζονα ρόλο στο να γυρίσει το κουμπί που λέμε και να παρουσιάζει πλέον αυτό το πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο σε όλα τα παιχνίδια.

Αν συνεχίσει έτσι, τότε πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του που υπάρχει το καλοκαίρι. Όπως και να έχει ο Τερίμ δεδομένα έχει βρει το κουμπί του και με τις εμφανίσεις που κάνει ο Κροάτης γίνεται εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού, με την σεζόν βέβαια να έχει δρόμο ακόμα μπροστά της και το τριφύλλι να είναι μέσα και στους δύο στόχους που έχει: το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.