ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Oι αρχηγικές ομιλίες Ρούμπεν-Ζέκα, οι ντόπες Τερίμ και το «πάγωμα» της Τούμπας: Η παρακάμερα της νίκης επί του ΠΑΟΚ! (Vid)

Δείτε την ανατριχιαστική παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το "διπλό" στην Τούμπα.

Oι αρχηγικές ομιλίες Ρούμπεν-Ζέκα, οι ντόπες Τερίμ και το «πάγωμα» της Τούμπας: Η παρακάμερα της νίκης επί του ΠΑΟΚ! (Vid)

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό μέσω Τούμπας για τον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι άλωσε την έδρα του ΠΑΟΚ επικρατώντας 1-0 με το γκολ του Σπόραρ και περιμένει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο για να σφραγίσει την πρόκριση.

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέγραψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ, ομιλίες Ρούμπεν Πέρεθ και Ζέκα στα αποδυτήρια πριν το ματς, οι “ντόπες” και οι τελευταίες οδηγίες του Φατίχ Τερίμ πριν το ματς, το γκολ του Σπόραρ που σίγησε την Τούμπα, οι πανηγυρισμοί και οι αντιδράσεις των πάγκων, αλλά και όλα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια με το τέλος της αναμέτρησης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.