ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πολάκης τέλος…

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη.

Πολάκης τέλος…

Παρά τις φωτογραφίες στις Σπέτσες και τις διαρροές για καλό κλίμα ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασαν τα σχέδιά τους στο εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη, η κατάσταση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν είναι «ρόδινη».

Οι σχέσεις του νέου προέδρου με μέλη φαίνεται πως έχουν διαρραγεί. Ένα από αυτά είναι και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είχε εκφράσει διαφωνίες για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Η έκπληξη των ευρωεκλογών: Το κόμμα που χτυπάει 20άρι και αφήνει άφωνους τους δημοσκόπους
Η έκπληξη των ευρωεκλογών: Το κόμμα που χτυπάει 20άρι και αφήνει άφωνους τους δημοσκόπους 1.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.