ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» η Γιδαράκου

Η ανακοινωση του ΑΟ.

Στα «πράσινα» η Γιδαράκου

Αναλυτικα η ανακοινωση του ΑΟ:

« Το «τριφύλλι» ενισχύθηκε σημαντικά και έτσι οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έχουν μια ακόμα αθλήτρια που θα τις ενισχύσει να κρατήσουν τα σκήπτρα στη χώρα.

Η Γιδαράκου αποκτήθηκε από τον ΠΑΚ Χαλανδρίου και οι καλύτερες επιδόσεις της σε αγώνες είναι 69 και 89 στην κατηγορία των 55 κιλών.

Σε δήλωση της η Γιδαράκου ανέφερε «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει πάλι στην κορυφή, να πετύχουμε νέα ρεκόρ και να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...