Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο του για τη νίκη στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο του για τη νίκη στη Λεωφόρο

Τη Λαμία φιλοξενεί απόψε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Super League (20:30, Cosmote Sport 1).

Οι «πράσινοι» μετά το σημαντικό διπλό στην Τούμπα, επί του ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, αλλά στο… σπίτι τους. Μάλιστα, μετά από δύο και πλέον μήνες το «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί ξανά τους φίλους του «τριφυλλιού», ύστερα από την άρση του μέτρου, της κυβέρνησης, που απαγόρευσε την παρουσία φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Το ματς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού το 2ο στη βαθμολογία, «τριφύλλι» μεσοβδόμαδα είχε το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και η κούραση που θα υπάρξει σε πολλούς παίκτες θα είναι σίγουρα ένας παράγοντας στο σημερινό ματς. Από κει και μετά, οι παίκτες του Τερίμ, έχουν να αντιμετωπίσουν και μία εξαιρετικά καλή ομάδα, όπως η φετινή Λαμία, που δεσπόζει στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ έρχεται στην Αθήνα με τέσσερις σερί νίκες στις αποσκευές της!

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δε θα έχει διαθέσιμο για ένα ακόμα ματς τον ανέτοιμο, Φώτη Ιωαννίδη, όπως και τους τραυματίες Φίλιπ Τζούρισιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης είναι και ο Άνταμ Τσέριν. Στην άλλη πλευρά, η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Αμαράλ.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, ο Χουάνκαρ θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Βαγιαννίδης το δεξί και οι Ακαϊντίν και Ούγκο τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Πέρεθ θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Βιλένα και Μπερνάρντ να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Βέρμπιτς στα αριστερά και ο Μαντσίνι στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Σπόραρ, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Σπύρος Ζαμπάλας θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Μεϊντάνα και Μωυσιάδη, 4ος θα είναι ο Βάτσιος, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Παπαδόπουλος και Κόλιας.

Exit mobile version