ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Tα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στην ομάδα μπάσκετ γυναικών για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού συνεχάρη μέσω ποσταρίσματος στα social media, η «πράσινη» ΚΑΕ.

Tα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στην ομάδα μπάσκετ γυναικών για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Το δεύτερο διαδοχικό Κύπελλο Ελλάδας και τρίτο συνολικά στην ιστορία της πανηγυρίζει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» μετά από έναν τελικό-γιορτή στα «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου επικράτησαν 87-52 των Εσπερίδων Καλλιθέας, κάνοντας το back to back στον θεσμό.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τροπαίου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑKTOR με ποστάρισμα στα social media, συνεχάρη την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη για τον τίτλο γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!».

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι στις 19:00 το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Παναθηναϊκού, η οποία θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου OΠΑΠ τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.