ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα του τελικού με τον Ολυμπιακό

Δείτε τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα του τελικού με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Ολυμπιακό στα “Δυο Αοράκια” στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ.

Οι “πράσινοι” μετά τις νίκες επί ΑΕΚ και Άρη, θέλουν να νικήσουν για 3η διαδοχική φορά φέτος τον αιώνιο αντίπαλο μετρώντας μιας σημαντική απουσία.

Εκτός λοιπόν για το τριφύλλι είναι ο Λούκα Βιλντόσα που έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η δωδεκάδα του εξάστερου:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπαλτσερόσφκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.