ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν πάει στην Κρήτη για τον τελικό Κυπέλλου ο Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν θα παρευρεθεί στον τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό!

Δεν πάει στην Κρήτη για τον τελικό Κυπέλλου ο Γιαννακόπουλος!

Δεν θα καταφέρει να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του ΟΠΑΠ Final-8 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είχε σκοπό να βρεθεί στα «Δύο Αοράκια» ώστε να δει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ωστόσο ένα πρόβλημα στο αεροσκάφος του δεν του επέτρεψε να προσγειωθεί στην Κρήτη.

Κάπως έτσι, ο Γιαννακόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει από μακριά την προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στη σεζόν.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.