ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αποβολή … ομάδες από διαφορετικούς θεούς …»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, με ποστάρισμα στο Twitter, σχολίασε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και την αποβολή του παίκτης της Κηφισιά;!

Αλαφούζος: «Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αποβολή … ομάδες από διαφορετικούς θεούς …»

Ανάρτηση με νόημα από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ένα σχεδόν 24ωρο μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, σχολίασε μέσω twitter, την εύκολη αποβολή και το αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα με την Κηφισιά.

«Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αποβολή … ομάδες από διαφορετικούς θεούς ….», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.