ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Xτύπημα» Γιαννακόπουλου μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω ανάρτησης στο Instagram, συνεχάρη τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας.

«Xτύπημα» Γιαννακόπουλου μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου

«Xτύπημα» Γιαννακόπουλου μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου

Λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του Instagram, συνεχάρη την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη νίκη της και έστειλε μήνυμα ενότητας για την ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Συνεχίζουμε για τους άλλους δυο στόχους μας», έγραψε στο story του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδεύοντας το με ένα τριφύλλι.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.