ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση ανασύνταξη και φουλ για πρόκριση

Μετά τη μεγάλη γκέλα με τη Λαμία στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου,

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση ανασύνταξη και φουλ για πρόκριση

Καθαρό μυαλό, ηρεμία, υπομονή και η πρόκριση γίνεται αυτοσκοπός.

Μετά τη γκέλα κόντρα στη Λαμία και το 2-2 στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, έχει πλέον στρέψει την προσοχή του στη μεθαυριανή ρεβάνς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι “πράσινοι” μπορεί να άφησαν δύο βαθμούς με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Λεωφόρο, ωστόσο μόνο ακατόρθωτη δεν έγινε η υπόθεση “πρωτάθλημα” μετά και τα όσα συνέβησαν αυτή την αγωνιστική.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όχι, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός απέναντι στη Λαμία. Έφτιαξε ευκαιρίες απλώς ήταν άτυχος και έφτασε σε μια γκέλα που -καλώς ή κακώς- την κάνει κάθε χρόνο με ομάδες τέτοιου βεληνεκούς, όπως πέρυσι με τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι αντίστοιχων συνθηκών.

Παρόλα αυτά, ο Φατίχ Τερίμ γνωρίζει πολύ καλά πως να γυρίσει το “κουμπί” όπως έχει κάνει ήδη αρκετές φορές ως τώρα από την ημέρα της έλευσης του. Ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση, έχοντας ως αβαντάζ το 1-0 της Τούμπας την στιγμή που σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Τούρκος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και ον Φώτη Ιωαννίδη που έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν ξανά, αφού Βέρμπιτς και Χουάνκαρ, τέθηκαν νοκ-άουτ ενόψει του ΠΑΟΚ, ενώ δεδομένα εκτός θα ειναι και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς που τις τελευταίες ημέρες κάνει ατομικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.