ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Διασωληνωμμένος στο νοσοκομείο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του μετά τη φωτιά στο σπίτι τους

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης - Διασωληνωμμένος στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Όπως έγινε γνωστό ο πρώην ευρωβουλευτής, διασωληνώθηκε καθώς έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται ήδη υπό μηχανική υποστήριξη.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική το ζευγάρι είχε ξεχαστεί σε αναμμένο μάτι κουζίνας από το οποίο προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.