ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση της ΠΑΕ για την επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στα social media προανήγγειλε την επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη την Τετάρτη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση της ΠΑΕ για την  επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη

Στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο οποίο και θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχουν άπαντες στραμμένα τα βλέμματα στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” μετά το 1-0 στην Τούμπα έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει ήδη από την Κυριακή με προπονήσεις στο Κορωπί υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός, πλην των χρόνια τραυματιών, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, δεν θα έχει στη διάθεση του για το συγκεκριμένο ματς, τον  Φίλιπ Τζούριτσιτς, αλλά και τους Χουάνκαρ-Βέρμπιτς, που αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά στο ματς του πρωταθλήματος με τη Λαμία.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο τα θετικά νέα έρχονται από το “μέτωπο” του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας στράικερ επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και μετά από σχεδόν, έναν μήνα είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά της υπηρεσίες του στην  ομάδα.

Μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προανήγγειλε την επιστροφή του Φώτη με ένα ποστ στα social media με τη φωτογραφία του και με τη λεζάντα: «Τα λέμε την Τετάρτη…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.