ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Aνήμερα της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ η απόφαση για Μπακασέτα!

Την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει η εκδίκαση της Έφεσης του Παναθηναϊκού για τη μείωση της ποινής του Τάσου Μπακασέτα που προήλθε από τη διένεξη με τον Τάισον στο πρώτο ματς!

Παναθηναϊκός: Aνήμερα της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ η απόφαση για Μπακασέτα!

Την τελευταία στιγμή θα μάθει ο Παναθηναϊκός, αν ο Τάσος Μπακασέτας θα αγωνιστεί την Τετάρτη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ο Τάισον του ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκαν με ποινή δυο αγωνιστικών για τη μεταξύ τους διένεξη με το τριφύλλι να καταθέτει ένσταση στην αρμόδια επιτροπή προκειμένου να “πέσει” η ποινή του!

Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Μπακασέτας, απουσίασε από το ματς με τη Λαμία και έτσι λίγες ώρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς όπου θα κριθεί αν ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον δεύτερο τελικό Κυπέλλου τα τελευταία 3 χρόνια, οι “πράσινοι” θα μάθουν αν ο Έλληνας παίκτης θα είναι στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απόφαση θα βγει άμεσα και ετσι θα αποσαφηνιστεί αν ο Τάσος θα αγωνιστεί σε αυτό το κρίσιμο ματς του οποίου η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.