ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Τερίμ αποφασίζει για Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έτοιμος και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Φατίχ Τερίμ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Ο Τερίμ αποφασίζει για Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έτοιμος και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Φατίχ Τερίμ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Οι «πράσινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον «δικέφαλο του βορρά». Άπαντες αφήνουν πίσω τους την ισοπαλία με τη Λαμία και μπαίνουν στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Λεωφόρου, με έναν και μόνο στόχο: Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 0-1 της Τούμπας δίνει ένα προβάδισμα στο «τριφύλλι», αλλά ακόμα υπάρχει ένα 90λεπτο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης για δεύτερη σερί ημέρα προπονήθηκε κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του και διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης. Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Τερίμ για τον παίκτη. Αν, δηλαδή, τον χρησιμοποιήσει βασικό ή θα τον αφήσει στον πάγκο. Το πιθανότερο είναι ο Ιωαννίδης να μην ξεκινήσει και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετά την απουσία του από τη δράση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.