ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Σε εγρήγορση στον Παναθηναϊκό για Μπακασέτα – Δεν αποκλείω Ιωαννίδη στην 11άδα, αλλά…»

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (19/2), στη ρεβάνς της νίκης του «τριφυλλιού» με σκορ 1-0 στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Νικολογιάννης: «Σε εγρήγορση στον Παναθηναϊκό για Μπακασέτα - Δεν αποκλείω Ιωαννίδη στην 11άδα, αλλά…»

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (19/2), στη ρεβάνς της νίκης του «τριφυλλιού» με σκορ 1-0 στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Μεταφέροντας τα τελευταία νέα των «πράσινων» ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού, ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του Τάσου Μπακασέτα, καθώς μεθαύριο, στις 10 το πρωί, ανήμερα, δηλαδή, του παιχνιδιού, θα εκδικαστούν οι εφέσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την τιμωρία τόσο του αρχηγού της Εθνικής όσο και του Τάισον. Ως εκ τούτου, η παρουσία τους στη ρεβάνς θα κριθεί στο… παρά ένα!

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» υπογράμμισε ότι στον Παναθηναϊκό είναι σε εγρήγορση για το παραπάνω ζήτημα και περιμένουν την απόφαση, προκειμένου να δουν αν ο «Μπάκα» θα είναι στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ ή όχι. Από εκεί και πέρα, μετέφερε τα υπόλοιπα δεδομένα αναφορικά με την 11άδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αν ο Αράο παίξει στόπερ, οι επιλογές για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι είτε ο Κώτσιρας είτε ο Ζέκα».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόσθεσε, δε, για τον Φώτη Ιωαννίδη, ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει, αφού προπονείται κανονικά τις τελευταίες δύο ημέρες, ωστόσο «επειδή αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη, ίσως χρειαστεί στη διάρκεια του αγώνα ώθηση από τον πάγκο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.