ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!

Νέα δημοσιεύματα για τον Μάριο Χεζόνια.

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!

Δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο θέλουν τον Κροάτη σούπερ σταρ να έχει απορρίψει δύο φορές προτάσεις ανανεώσεις του συμβολαίου του από τη «Βασίλισσα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca ο Χεζόνια δεν καλύφθηκε οικονομικά από τις προτάσεις που του έγιναν, αλλά το οικονομικό δε μοιάζει να είναι το μόνο πρόβλημα. Ο πρώην NBAer φαίνεται πως έχει προβλήματα με τον χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο του, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στον πρόσφατο τελικό του Copa Del Ray.

Και φυσικά, για μία ακόμα φορά, εκτός… κάδρου δεν έχει μείνει ο Παναθηναϊκός καθώς στο ρεπορτάζ οι «πράσινοι» συνδέονται άμεσα με την υπόθεση του Κροάτη, καθώς αναφέρεται πως του έχει γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά τον χρόνο.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.