ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Έκοψαν πίτα οι ακαδημίες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος παραμένει ένας Σύλλογος που αποτελεί κεντρικό αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα σπορ και τα παιδιά του «τριφυλλιού» αποτελούν το μέλλον.

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού έκοψαν την πίτα τους παρουσία του Αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Δημήτρη Βρανόπουλου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολλά παιδιά από όλα τα τμήματα του Συλλόγου είχαν τη χαρά να φιλοξενηθούν στον ιστορικό χώρο του κλ. «Παύλος Γιαννακόπουλος» και να συζητήσουν και να γνωριστούν.

Το παρών έδωσαν και οι προπονητές και προπονήτριες των τμημάτων και όλοι μαζί μίλησαν στα παιδιά για το μεγαλείο του Συλλόγου και τη βαριά ιστορία που φέρει η φανέλα που φοράνε.

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού αναπτύσσονται συνεχώς αριθμητικά και μετράνε συνεχώς πανελλήνιους τίτλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.