ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα μετά και τη μείωση της ποινής του Μπακασέτα

Η επικρατέστερη ενδεκάδα για το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ μετά και την μείωση της ποινής του Τάσου Μπακασέτα.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα μετά και τη μείωση της ποινής του Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “πράσινοι” μετά το υπέρ τους 1-0 στην Τούμπα στο πρώτο ματς έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση και θα αγωνιστούν με τη φιλοσοφία νίκης και όχι για… δυο αποτελέσματα.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είναι πανέτοιμη να πάρει την πρόκριση με τον Τούρκο τεχνικό να έχει ξανά στη διάθεση του τον Ιωαννίδη για τον οποίο θα κρίνει αν θα αγωνιστεί, ενώ μετά και την μείωση της ποινής του Τάσου Μπακασέτα, θα έχει ένα ακόμη “όπλο” στη φαρέτρα του. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ρούμπεν, αλλά και οι τραυματίες Τζούριτσιτς, Χουάνκαρ και Βερμπιτς.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα με τον Ντραγκόφσκι στην εστία και να επαναφέρει τους Αράο-Γέντβαϊ στο κέντρο της άμυνας και τον Μλαντένοβιτς αριστερά. Δεξιά πιθανότατα να δούμε τον Βαγιαννίδη βασικό, με τον Κώτσιρα να μετατοπίζεται σε ρόλο αμυντικού χαφ, έχοντας τον Τσέριν στο “8” και τον Μπακασέτα στο “10”.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ, ενώ μια θέση “παίζεται” στην κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Σπόραρ και Γερεμέγεφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.