ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αγκαλιά του Αλαφούζου στον Τερίμ μετά την πρόκριση-έπος του Παναθηναϊκού

Περιχαρής, όπως ήταν λογικό, και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος αγκάλιασε τον Φατίχ Τερίμ μετά το φινάλε του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Η αγκαλιά του Αλαφούζου στον Τερίμ μετά την πρόκριση-έπος του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια επική πρόκριση σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στη Λεωφόρο, ρίχνοντας στο… καναβάτσο τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι (6-5) και βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του (σσ. αν θα είναι ο Άρης ή ο Παναιτωλικός).

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, μέρος στους ξέφρενους πανηγυρισμούς έλαβε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης των πράσινων ήταν περιχαρής, όπως ήταν λογικό, ενώ αγκάλιασε τον Φατίχ Τερίμ αμέσως μετά το τέλος των δηλώσεων που έκανε ο Τούρκος προπονητής στην Cosmote TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.