ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρέλα Αλαφούζου για την πρόκριση: Πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και πριμ για τελικό και κούπα!

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποθέωσε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Πριμ 500 χιλ. ευρώ για την πρόκριση και άλλα τόσα αν κατακτήσουν το Κύπελλο.

Τρέλα Αλαφούζου για την πρόκριση: Πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και πριμ για τελικό και κούπα!

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το φινάλε της δραματικής πρόκρισης και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού «χρυσώνει» με πριμ 500 χιλ. ευρώ τους ποδοσφαιριστές για το γεγονός πως πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Και οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα γίνουν κατά άλλες 500 χιλ. ευρώ πλουσιότεροι, εφόσον καταφέρουν να κατακτήσουν και το τρόπαιο στις 18 Μαΐου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.