ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με… υπογραφή Φατίχ Τερίμ: Κράτησε το καπέλο ως ενθύμιο για την πρόκριση ο προπονητής του Παναθηναϊκού (Pic)

Ο Φατίχ Τερίμ κράτησε ως λάφυρο από την πρόκριση το καπέλο που φορούσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Με... υπογραφή Φατίχ Τερίμ: Κράτησε το καπέλο ως ενθύμιο για την πρόκριση ο προπονητής του Παναθηναϊκού (Pic)

Ανατριχιαστικές στιγμές έζησαν οι παίκτες και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης (21/2) στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» μετά από μια κακή εμφάνιση, κατάφεραν να στείλουν με το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε γκολ του Λημνιού στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης, τον ημιτελικό στα πέναλτι, εκεί όπου ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ δίνοντας στο «τριφύλλι» το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Μετά το τέλος του ματς οι παίκτες, ο κόσμος και φυσικά ο Φατίχ Τερίμ, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ «κερασάκι» στην τούρτα της σπουδαίας βραδιάς ήταν και η ανακοίνωση του πριμ από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγη ώρα μετά το ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να κρατήσει ως… λάφυρο από την πρόκριση το καπέλο που φορούσε επάνω στο οποίο υπέγραψε και έβαλε και την ημερομηνία του μεγάλου ημιτελικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.