ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σα… μπίλιες ξεχύθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το χαμένο πέναλτι του Σαμάτα (vid)

Ένα πανοραμικό πλάνο από την μετάδοση, δείχνει τις αντιδράσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά το χαμένο πέναλτι του Αλί Σαμάτα, που «σφράγισε» την πρόκριση των «πράσινων» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σα... μπίλιες ξεχύθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το χαμένο πέναλτι του Σαμάτα (vid)

Αμέσως μετά την άστοχη εκτέλεση του Τανζανού επιθετικού του ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού σκόρπισαν σα… μπίλιες προς πάσα κατεύθυνση του γηπέδου πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Μετά από μια ψυχοφθόρο διαδικασία οι παίκτες του Τριφυλλιού ξέσπασαν και άλλοι έτρεξαν προς τον πάγκο για να πανηγυρίσουν, άλλοι έφυγαν προς την Θύρα 13 και κάποιοι προς άλλες εξέδρες, για να γιορτάσουν με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω το video:

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.