ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το χθεσινό ήταν για τον Κύζα, για τα… διχτάκια και για την έπαρσή σας!

Γι΄ αυτό που μας κλέψατε πριν λίγα χρόνια, για την έπαρση σας, για την χυδαία επίθεση στον αρχηγό της Εθνικής, για όλα αυτά η χθεσινή πρόκριση απέναντί σας ήρθε όπως έπρεπε.

Το χθεσινό ήταν για τον Κύζα, για τα... διχτάκια και για την έπαρσή σας!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην διαδικασία των πέναλτι έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι. Οι πράσινοι δεν έκαναν καθόλου καλό παιχνίδι μέχρι τις καθυστερήσεις τις παράτασης. Εκεί το τριφύλλι με υπέροχο τελείωμα του Λημνιού έστειλε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί στην ρώσικη ρουλέτα ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής, με τον τερματοφύλακα του να είναι ο άνθρωπος που έστειλε το τριφύλλι στον τελικό της 18ης Μαϊου. Ωστόσο ο τρόπος που ήρθε ήταν ο πιο γλυκός απέναντι σε έναν σύλλογο που προσπαθεί να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη.Ένα σύλλογο που πριν λίγα χρόνια στέρησε από τον Παναθηναϊκό την πρόκριση σε έναν τελικό Κυπέλλου με την διαιτητική παράσταση του Κύζα.

Έναν σύλλογο που μέσα από τα λόγια του προπονητή του ασχολείται συνεχώς με τον Παναθηναϊκό και όλως τυχαίως όταν παίζει απέναντι στους υπόλοιπους μεγάλους δεν βγάζει… άχνα. Έναν σύλλογο που αντί να κάτσει να συνετίσει πριν μία εβδομάδα να συνετίσει τον παίκτη του (Τάισον), έκανε επίθεση αίσχιστου είδους στον αρχηγό της Εθνική μας ομάδας και παίκτη του Παναθηναϊκού, Τάσο Μπακασέτα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για όλα αυτά και επειδή πάντα στην ζωή όλα γυρίζουν, αυτή η πρόκριση και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε ήταν η καλύτερη απάντηση απέναντι στην ομάδα που έχει μάθει να παίρνει προκρίσεις με… διχτάκια και με την διαιτητική εύνοια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.