ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπάμπα: «Σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω κάτω – Ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη»

To «ευχαριστώ» του Μπάμπα στον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Μπάμπα: «Σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω κάτω - Ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη»

Ο 30χρονος αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα μηνύματα στήριξης καθώς και τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού:

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.