ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

ΣΣΣΣ τον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε, αυτά μόνο ο Παναθηναϊκός τα κάνει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού, που μόνο αυτός μπορούσε να την πάρει έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και το μεγαλείο της ομάδας και του κόσμου.

ΣΣΣΣ τον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε, αυτά μόνο ο Παναθηναϊκός τα κάνει!

Σσσσς τον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε. Τον Παναθηναϊκό και την φανέλα του, που ζυγίζει τόνους. Και την Τέταρτη το βράδυ η φανέλα και το dna των ομάδων έπαιξε ρόλο στο να έρθει αυτή η μεγάλη πρόκριση.

Όταν σε μία κακή βραδιά επιστρέφεις τόσες φορές, από την κόλαση και στο τέλος πας στον παράδεισο σημαίνει, ότι εσύ είσαι η ομάδα, που η φανέλα σου ζυγίζει τόνους, η άλλη είναι η ομάδα, που μόλις πάει να φθάσει στην επιτυχία απέναντί σου τρέμει και χάνει. Και η ιστορία των ομάδων το δείχνει αυτό. Οι τίτλοι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ δεν συγκρίνονται, όπως και οι φανέλες και των δύο ομάδων.

Τρία ματς μπολ έχασε ο ΠΑΟΚ στα πέναλτι. Είδε την επιτυχία και τον τελικό μπροστά του απέναντι στον Παναθηναϊκό και λύγισε. Αυτό συμβαίνει στα μεγάλα ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Δύο κύπελλα έχει πάρει ο Παναθηναϊκός το 2014 και το 2022 και τα δύο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Το ένα με 4-1 και το άλλο με 1-0. Αυτό το ματς έμοιαζε με τελικό, διότι όποιος πέρναγε θα ήταν το απόλυτο φαβορί. Και πάλι ο Παναθηναϊκός πέρασε. Πέρυσι ήταν προημιτελικός και χρειαζόσουν δύο νίκες, για να πάρεις το κύπελλο.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον μοναδικό ημιτελικό τα τελευταία χρόνια, που ο ΠΑΟΚ επικράτησε ήταν το 2017 με τα όργια Κύζα στην ρεβάνς στην Τούμπα. Οπου σαν ένας άλλος… Παπουτσέλης έκανε τα πάντα για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση.

Όταν τα ματς παίζονται στα ίσια συνήθως οι τελικοί καταλήγουν στον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ φεύγει με άδεια χέρια. Ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου εδώ και καιρό δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και η απάντηση δόθηκε στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στον τελικό, αυτοί θα τον δουν από την τηλεόραση. Είπαμε ΠΑΟΚ είσαι και όταν βλέπεις Παναθηναϊκό σε τελικό χάνεις.

Η ομάδα δεν έπαιξε καλά, όλοι το είδαμε αυτό, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Υπήρχαν οι σοβαρές απουσίες του Ρούμπεν και του Τσέριν, η αποχή εδώ και 1,5 μήνα του Ιωαννίδη, το κακό βράδυ του Μπακασέτα, του Παλάσιος, του Μπερνάρ και το 0-1 του πρώτου αγώνα, που έκανε πιο προσεχτικό τον Παναθηναϊκό και πιο φουριόζο τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και έτσι την πρόκριση την πήρε ο Παναθηναϊκός, που ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του στο πρώτο ματς και νίκησε δίκαια τότε, όπως και ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια στην Λεωφόρο.

Πάμε γερά όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Όπως την στήριξε όλος ο κόσμος χθες, όταν με την φωνή του βοήθησε τους παίκτες, που δεν πάταγαν καλά στο γήπεδο και στα πέναλτι, όπου αυτός ο τεράστιος Ντραγκόφσκι θύμισε παλιούς μεγάλους τερματοφύλακες με τις αποκρούσεις του.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.