ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια!

Απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του και τις φήμες για Παναθηναϊκό, έδωσε ο Μάριο Χεζόνια κατά την προετοιμασία της Εθνικής Κροατίας για τα παράθυρα!

Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια!

Απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του και τις φήμες για Παναθηναϊκό, έδωσε ο Μάριο Χεζόνια κατά την προετοιμασία της Εθνικής Κροατίας για τα παράθυρα!

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Marca, στο οποίο αναφερόταν ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης απέρριψε δυο προτάσεις των πρωταθλητών Ευρώπης για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του απάντησε σε δημοσιογράφους της Κροατίας για το που θα βρεθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Τον ρώτησαν για τα σενάρια που έχουν προκύψει και την σύνδεσή του με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο 28χρονος πρώην NBAer ναι μεν «τα γνωρίζω και τα έχω ακούσει», αλλά αυτό που ήθελε να εξηγήσει είναι πως «δεν δίνω μεγάλη σημασία. Έχω επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις μου με την Ρεάλ και σε αυτό το σημείο της σεζόν όλα είναι πολύ κρίσιμα. Αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου και όσα ακούγονται. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και έχουμε πολλές υποχρεώσεις μπροστά μας. Βέβαια δεν κλείνω καμία… πόρτα, αλλά έχουμε χρόνο για τέτοιες συζητήσεις».».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το ΝΒΑ απάντησε: «Θα δούμε το καλοκαίρι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.