ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζάετς: «Αν έπαιζε η Χάιντουκ με τον Παναθηναϊκό, μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό»

Όλα όσα ανέφερε ο Ζάετς.

Ζάετς: «Αν έπαιζε η Χάιντουκ με τον Παναθηναϊκό, μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό»

«Δυστυχώς ο Γιάρνι δεν αποδείχθηκε πολύ έξυπνος, δεν θα τον υποτιμήσω. Δεν χρειάζεται, δεν θα χρησιμοποιήσω καν κακές λέξεις, καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος και κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Είσαι Κροάτης. Όταν η Χάιντουκ παίζει στην Ευρώπη, υποστηρίζω τη Χάιντουκ.

Μόνο αν έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, τότε μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό γιατί έβγαζα το ψωμί μου από αυτόν. Το ότι έχω παίξει σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκό είναι γνωστό. Τον καταλαβαίνω, δεν του ήταν εύκολο. Μπήκε σε μπελάδες και δεν χρειαζόταν. Είναι ομάδα της Κροατίας και πρέπει να τη στηρίξεις ό,τι κι αν γίνει», επεσήμανε ο άλλοτε μέσος του «τριφυλλιού», που δούλεψε στη συνέχεια στην ομάδα τόσο ως προπονητής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.