ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι ο Ντραγκόφσκι του ΣΥΡΙΖΑ»: Η ατάκα δημοσιογράφου και η επική απορία της παρουσιάστριας (vid)

Την ανάγκη ενός... Ντραγκόσφσκι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Action ΤΩΡΑ» ο δημοσιογράφος, Σεραφείμ Κοτρώτσος. Αυτό προκάλεσε την απορία της παρουσιάστριας, η οποία δεν γνώριζε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι ο Ντραγκόφσκι του ΣΥΡΙΖΑ»: Η ατάκα δημοσιογράφου και η επική απορία της παρουσιάστριας (vid)

Την ανάγκη ενός… Ντραγκόσφσκι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Action ΤΩΡΑ» ο δημοσιογράφος, Σεραφείμ Κοτρώτσος. Αυτό προκάλεσε την απορία της παρουσιάστριας, η οποία δεν γνώριζε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.